Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt

De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan. Du kan även ta dig en titt på hela vår maskinkatalog.

services_icon1

Maskinuthyrning

Maskinuthyrning är en av de många tjänster som vi erbjuder. Det kan till exempel handla om borrmaskiner av olika slag, grävmaskiner, lyfthjälpmedel och så vidare. Tveka inte på att kontakta oss för mer information om vilka maskiner vi hyr ut och hur du går tillväga för att hyra genom oss.

services_icon1

Verktygsuthyrning

Vi hyr inte bara ut maskiner utan även olika verktyg som kan behövas till ditt byggprojekt. Detta rör sig bland annat om sågar och skruvdragare av större och mer avancerad modell. Vi har ett omfattande verktygsutbud så du kan känna dig trygg i att du hittar något som passar dig!

services_icon1.png

Försäljning av verktyg och maskiner

Vi hyr inte bara ut våra produkter utan kan även sälja dem. Du som vet att ditt företag kommer behöva använda redskapet vid många tillfällen kanske känner att det är bättre att köpa det? Detta är något du kan göra av oss. Samtliga produkter i vårt utbud håller hög kvalitet.

services_icon1

Leverans

När du hyr en maskin från oss kan vi hjälpa till med utkörningen av den för att göra processen för dig så smidig som möjligt. Vi kan köra den till valfri plats, exempelvis ditt bygge. Är det något som du behöver hjälp med? Då räcker det med att ta kontakt med oss så utför vi det åt dig!