Maskinuthyrning bil Stockholm

Pro Rent Maskin AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Pro Rent Maskin AB! Vi är ett erfaret företag som du kan vända dig till för att hyra maskiner och verktyg på ett så smidigt och prisvärt sätt som möjligt. Att hyra en maskin är både ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ för dig som företagare som gör att du sparar dyrbar tid och energi som du istället kan lägga på att driva din verksamhet framåt!

I vårt breda produktutbud finns hundratals olika maskiner och verktyg, chansen att du hittar det du söker är med andra ord mycket god. Om vi mot förmodan inte skulle ha produkten i vår maskinflotta idag ser vi gärna till att beställa den åt dig. Kontakta oss på Pro Rent Maskin AB idag för att berätta mer om vad du är på jakt efter, vi har alltid korta svarstider och nås både via formuläret och på telefon!

Verksamma sedan 1999

Vi på Pro Rent Maskin AB startade vår verksamhet redan år 1999. Detta innebär att vi försett företag i Stockholmsområdet med pålitliga maskiner av högsta standard i mer än 20 års tid. Du som vänder dig till oss kan helt enkelt känna dig trygg i att vi har full koll på allt som har med verktyg och maskiner att göra! Vi svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha och kan även bistå med guidning kring hur våra produkter används samt vilken typ av produkt som lämpar sig bäst inom respektive område inom bygg. Hör av dig idag för att få professionell hjälp av erfaren personal!

Maskinuthyrning skicklig Stockholm

Besök oss i Bandhagen

Vi på Pro Rent Maskin AB har vår butik i Bandhagen i Södra Stockholm och finns självklart tillgängliga för att hjälpa dig var i landet du än är baserad. Vill du se våra produkter live är du välkommen att besöka vår stora butik där du både hittar vår personal och våra varor. För dig som är frukostsugen serverar vi frukost varje morgon mellan 06.30-09.00. Om du redan idag vet vilken typ av maskin du är i behov av är det alltid en bra idé att ringa oss eller fylla i formuläret innan du besöker oss så att vi kan förbereda oss på bästa sätt. Vi ses!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify